Informatie

Informatie 03 Groot
PhotoAnya DSC0339 Version 2
PhotoAnya DSC0333
Informatie 04
Informatie 07
Informatie 06
Informatie 05
PhotoAnya DSC0345

“Tijdens het boetseerproces krijgt u de gelegenheid het proces te beïnvloeden”

  • Wessel heeft veel ervaring met het werken in opdracht. Tijdens het boetseerproces krijgt u de gelegenheid het proces te beïnvloeden. Kunst wordt immers mede gemaakt door u als opdrachtgever. Voordat het beeld in brons of in een ander materiaal wordt gegoten, kunt u het beeld in wording beoordelen en desgewenst aan laten passen.

  • Ook het maken van grafmonumenten en relatiegeschenken behoort tot de expertise van Wessel. Deze specialisatie heeft hij in de afgelopen jaren verder ontwikkeld. Voor diverse instanties, bedrijven en andere opdrachtgevers zijn inmiddels grafmonumenten en relatiegeschenken ontwikkeld.

  • Voor bijna elk budget is een passend beeld te vinden, variërend van ongeveer € 350 tot € 25.000.

  • De beelden op deze website zijn vrijwel alle gegoten in brons. In overleg kan ook voor een ander materiaal worden gekozen (synthetisch steen of gietmarmer). Dit brengt vanzelfsprekend lagere kosten met zich mee. De getoonde beelden zijn slechts een greep uit Wessel's collectie. Vraagt u gerust telefonisch of per e-mail naar de beschikbaarheid en de prijs. 

Indien er geen exposities staan gepland kunt u altijd op afspraak langskomen voor een bezoek aan de galerie en beeldentuin.

Delen